Fernando Navarro, lluitant per una pilota amb Alexis Sánchez en una imatge d'arxiu (Foto: Reuters)
Futbol

El defensa català Fernando Navarro anuncia la seva retirada als 36 anys

El lateral barceloní deixa enrere 17 temporades i més de 500 partits a la màxima categoria

Actualitzat

El barceloní Fernando Navarro ha anunciat aquest dijous la seva retirada com a futbolista professional. Als seus 36 anys, el lateral format al Barça tanca una carrera que l'ha vist jugar més de 550 partits en 17 temporades, entre el Barça, l'Albacete, el Mallorca, el Sevilla i el Deportivo de la Corunya. Navarro, a més, va ser internacional amb Espanya i va fer part de l'equip campió d'Europa l'any 2008.

Després d'ingressar amb 10 anys a les categories inferiors del Barça provinent de la Trajana, Navarro va debutar amb el primer equip l'octubre del 2001 de la mà de Charly Rexach. Una greu lesió va frenar la seva progressió a l'equip blaugrana, amb què va jugar 35 partits i va marcar un gol. Va proclamar-se campió de Lliga la temporada 2004-05, però aquell any la seva participació va ser residual.

La plenitud, a Sevilla

El lateral català confessa en el seu missatge de comiat que la seva etapa més feliç la va passar al Sevilla, on va jugar 7 temporades, gairebé 300 partits, i on va guanyar una Copa del Rei i dues Europa Leagues. Navarro explica que el seu futur continuarà vinculat al futbol.

 

Anar al contingut