Espanyol

El debutant Álvaro Vázquez dóna els tres punts a l'Espanyol contra l'Osasuna (1-0)

Un solitari gol del jove debutant del filial Álvaro Vázquez va donar la victòria a l'Espanyol contra l'Osasuna. El jove jugador va marcar de jugada personal en el minut 24 de partit. L'Espanyol, amb sis jugadors del planter a l'alineació, es va beneficiar de l'expulsió de l'osasunista Lolo durant la primera part del partit. Tot i l'expulsió, l'Espanyol no va poder augmentar l'avantatge i va acabar patint. Els de Pochettino no van jugar un bon partit i van acusar les nombroses baixes del seu equip titular. Ara l'Espanyol, amb les tres victòries de casa, se situa amb nou punts a la zona alta de la classificació. Els més de 26.000 espectadors que van anar a l'estadi de Cornellà-el Prat van tornar a veure una nova victòria del seu equip, que es mostra inexpugnable al seu estadi.

Després d'uns primers minuts de tanteig, amb lleuger domini de l'Osasuna, va arribar la primera ocasió clara del partit. En el minut onze, Luis García va desviar de manera desafortunada un xut de Verdú que anava a porteria. Els blanc-i-blaus van veure com el partit se'ls posava ràpidament de cara. El visitant Lolo va veure la segona targeta groga i va deixar el seu equip amb deu jugadors en el minut 21.

En el següent atac, l'Espanyol es va avançar en el marcador. El debutant jugador del filial Álvaro Vázquez va marcar amb un fort xut des de la frontal de l'àrea. Amb aquest resultat es va arribar a la fi de la primera part, després que Camacho hagués introduït els dos primers canvis per intentar reestructurar el seu equip.

Patint fins al final

L'Osasuna va sortir decidit a empatar el partit a l'inici de la segona part. Amb un Espanyol dubitatiu, els de Camacho van poder empatar quan Damià es va plantar sol davant Kameni. El xut del català no va trobar porteria. El canvi de Manu Molina per Duscher va servir perquè l'Espanyol tornés a controlar el joc.

Osvaldo, que va reaparèixer en aquest partit, va tenir una doble ocasió per sentenciar el partit. Sense domini clar ni joc fluid per part de cap del dos equips es va arribar als últims minuts de partit.

Els blanc-i-blaus van acabar patint per mantenir el resultat, tot i jugar amb un home més. Tot i això, encara van poder ampliar el marcador en dues claríssimes ocasions consecutives d'Osvaldo i Verdú. Amb aquest resultat els de Pochettino han aconseguit sumar els nous punts que han disputat al seu estadi, i es col·loquen a la zona alta de la classificació.