El Granollers desencalla la part mitjana de la taula (@balonmanoasobal)
Handbol

El debut europeu del Fraikin BM Granollers, a Esport3

Diumenge, a les 19.00, Esport3 emetrà en directe el partit en què debutarà el Fraikin BM Granollers a l'EHF CUP d'handbol, contra el RK Gorenje Velenje

Actualitzat

El Fraikin BM Granollers debutarà aquest diumenge a l'EHF CUP, entrant directament a la tercera ronda de la fase prèvia en un partit que l'enfrontarà a l'equip eslovè RK Gorenje Velenje, entrenat per Zoran Jovicic. D'aquesta manera, el conjunt català es retroba amb una competició en què la temporada passada es va quedar a les portes de la "final four" en caure eliminat davant el Saint-Raphaël Var Handball.

El Gorenje disputa l'EHF CUP per cinquena temporada consecutiva en aquest format de la competició. Va destacar especialment la temporada 14/15, quan va quedar 4t a la final a quatre, i en les tres últimes temporades ha caigut a la tercera ronda de la competició. En aquesta ocasió ha entrat a la ronda 1 derrotant l'Alingsas HK suec (48:51), i el KPR Gwardia Opole polonès (47:45) a la ronda 2, en una remuntada a casa i per dos gols. Actualment és tercer a la NLB, darrere del Celje i el Ribnica.

D'entre els jugadors que formen la plantilla, destaquen el lateral esquerre Matic Verdinek, actualment internacional amb la selecció eslovena, i David Miklavcic, que també ha format part del conjunt nacional en diverses ocasions. Es tracta d'un equip format per jugadors molt joves: fins a 6 d'ells són nascuts l'any 2000 i 2001.

El Fraikin BM Granollers afrontarà el partit europeu després de la victòria de dimecres passat contra el Liberbank Conca per 31-28 a la Lliga ASOBAL. L'equip vallesà és el quart classificat i compta per victòries tots els partits que ha jugat aquesta temporada al Palau d'Esports. L'entrenador del Granollers, Antonio Rama, tindrà els dubtes fins última hora del porter Marc Guàrdia i del central Borja Lancina, que van ser baixes dimecres per un refredat i un esquinç de turmell, respectivament.

ARXIVAT A:
BM Granollers
Anar al contingut