Espanyol

El davanter israelià Ben Sahar deixa l'Espanyol per signar pel Hertha de Berlín

El futbolista israelià Ben Sahar ha signat pel Hertha de Berlín, segons ha comunicat el mateix jugador a través del seu compte de Twitter, després de negociar durant els últims dies la seva sortida del RCD Espanyol, amb permís de l'entitat. El club blanc-i-blau no ha fet oficial encara l'operació.

Actualitzat
El futbolista israelià Ben Sahar ha signat pel Hertha de Berlín, segons ha comunicat el mateix jugador a través del seu compte de Twitter, després de negociar durant els últims dies la seva sortida del RCD Espanyol, amb permís de l'entitat. El club blanc-i-blau no ha fet oficial encara l'operació.

"El Hertha de Berlín és un gran club i estic orgullós de formar part d'ell. Ara és moment de començar a treballar dur i demostrar el que puc fer. Espero que el meu nou equip pugui tornar a ascendir a la Bundesliga", ha assegurat el davanter israelià, acostumat a canviar habitualment d'equip en la seva carrera.

Ben Sahar va arribar a l'Espanyol en la temporada 2009-10 procedent del Chelsea. L'internacional no entrava en els plans de Pochettino i va ser cedit a l'Hapoel de Tel Aviv en la 2010-11 i a l'Auxerre francès la passada campanya.

Álvaro Vázquez arriba a Peralada

L'Espanyol ha comunicat que el davanter Álvaro Vázquez se suma a l'equip a Peralada, després de finalitzar la seva concentració amb l'equip olímpic. Cal recordar que el jugador va denunciar l'entitat davant l'AFE per impagament.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut