Karim Benzema (Reuters)
Karim Benzema (Reuters)
Futbol

El davanter del Reial Madrid Karim Benzema vol rebre una explicació de per què no va convocat amb França

Benzema no ha tornat amb França des que va esclatar el cas del presumpte xantatge a Valbuena, en què el madridista està imputat

Actualitzat

Karim Benzema es troba decebut per no haver estat convocat pel seleccionador francès, Didier Deschamps. Al davanter del Reial Madrid, imputat en un cas de presumpte xantatge amb un vídeo de contingut sexual a un altre internacional francès, Mathieu Valbuena, li agradaria rebre una explicació de perquè no ha entrat a la convocatòria.

En declaracions a l'emissora RMC, Benzema ha explicat que "fa any i mig que no estic amb França. Ho porto malament perquè m'estimo el futbol i la selecció és important". Benzema, que creu que al Madrid ha demostrat la seva validesa per jugar amb la selecció, ha dit que "de moment prefereixo pensar que no se'm selecciona perquè hi ha jugadors millors que jo".

Benzema ha confessat que "tots els dies" es pregunta perquè no el convoquen, i ha expressat el seu desig de poder-ho parlar amb qui correspongui. El madridista ha recordat que és "jove" (29 anys) i té "fam de títols".

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut