Actualitat grana

El davanter del Dépor cedit al Racing Rubén Castro serà el primer dels tres reforços del Nàstic

El Nàstic prepara el pròxim partit de Lliga, contra el Saragossa, i mentrestant, la secretaria tècnica continua treballant. Avui, el president del club grana, Josep Maria Andreu, ha assegurat que es faran tres fitxatges. El primer arribarà de manera imminent, i serà el davanter del Dépor cedit al Racing Rubén Castro. El club el podria presentar abans d'acabar la setmana. Els altres dos arribaran més endavant, en el mercat d'hivern. Mentrestant, Luis César ja pot disposar de Gil i Makukula, ja recuperats, per al partit contra el Saragossa.

Actualitzat

Rubén Castro, actualment pertany al Deportivo i està cedit al Racing de Santander, on només ha jugat 23 minuts. En concret, el dia del Getafe-Racing, quan va entrar al camp substituint Balboa. Format en les categories inferiors de la Unión Deportiva Las Palmas, va marcar 22 gols en 40 partits la temporada 2002-2003 jugant a Segona Divisió. També ha jugat amb l'Albacete i el Dépor, on va marcar 3 gols la temporada passada. Barça i Espanyol saben bé com se les gasta el canari. El jugador canari va arribar a ser internacional sub-21 amb la selecció espanyola i reuneix les condicions que buscava Luis César, un punta ràpid i hàbil.

Com cada dijous, els jugadors granes han fet el tradicional partidet per preparar l'enfrontament de diumenge a Saragossa. Queda clar que Luis César vol repetir l'onze titular de la setmana passada, tot i que ja pot disposar de Gil i Makukula, recuperats de les seves lesions. El congolès, fins i tot, ha marcat aquest matí demostrant que té ganes d'entrar a l'equip. El porter titular serà Rubén Pérez, aragonès de naixement i que diumenge jugarà a La Romareda per primera vegada.

Anar al contingut