Futbol Internacional

El davanter del Borussia Dortmund Aubameyang es reivindica després del seu càstig amb 4 gols

El futbolista del Gabon va ser exclòs dimecres de la convocatòria del Borussia Dortmund per al partit de Lliga de Campions per motius disciplinaris. Aquest dissabte hi ha dit la seva, a la gespa, amb 4 gols.
Pierre-Emerick Aubameyang celebra un dels seus gols contra l'Hamburg (Reuters)

Pierre-Emerick Aubameyang celebra un dels seus gols contra l'Hamburg (Reuters)

Aquesta setmana el davanter del Borussia Dortmund Pierre-Emerick Aubameyang ha estat notícia dues vegades, la primera negativa i la segona positiva. Dimecres, el seu entrenador el va deixar fora de la convocatòria per al partit de la Lliga de Campions contra l'Sporting de Portugal. Aubameyang va veure des de la grada el triomf dels seus companys (1-0). Segons el diari "Bild", aquesta decisió va ser un càstig per l'escapada del davanter a Milà de dilluns que el va fer arribar tard a un entrenament.

Aquest dissabte, en el seu primer partit des de la sanció, el gabonès ha anotat 4 gols davant l'Hamburg en tan sols 48 minuts. Un pòquer, el seu primer com a professional, que el deixa empatat amb Anthony Modeste (Colònia) en el primer lloc de la classificació de golejadors de la Bundesliga. Aubumeyang ha parlat sobre la gespa, i ha parlat ben clar.

NOTÍCIES RELACIONADES