El danès Michael Morkov celebra la victoria en la sisena etapa de la Vuelta. (Foto: EFE)
Ciclisme

El danès Morkov guanya la sisena etapa de la Vuelta i Nibali conserva el liderat

El danès Michael Morkov, del Saxo Tinkoff, ha guanyat la sisena etapa de la Vuelta, de 175 quilòmetres, disputada entre Guijuelo i Càceres, mentre que l'italià Vincenzo Nibali (Astana) manté el liderat en la competició.

Actualitzat
El danès Michael Morkov, del Saxo Tinkoff, ha guanyat aquest dijous la sisena etapa de la Vuelta, de 175 quilòmetres, disputada entre Guijuelo i Càceres, mentre que l'italià, Vincenzo Nibali (Astana) manté el liderat en la competició amb 3 segons d'avantatge sobre el nord-americà, Chris Horner, (Radioshack) i 8 respecte a l'irlandès Nicolas Roche (Saxo Tinkoff).

Morkov ha estat el més ràpid a l'esprint davant de l'argentí Maximiliano Richeze (Lampre) i del suís Fabian Cancellara (Radioshack), i ha aixecat els braços amb 3h 54 min i 15 s, temps amb què obtingut la segona victòria per al seu equip.

En l'etapa ha destacat l'escapada en solitari de l'alemany Tony Martin (Omega Pharma), doble campió mundial contra rellotge, que ha arribat a agafar un còmode avantatge, però que ha estat atrapat a pocs metres de la meta.

Aquest divendres es disputarà, entre Almendralejo i Mairena del Aljarafe, la setena etapa, de 205.9 quilòmetres.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut