Ral·li Dakar

El Dakar arriba a la jornada de descans amb Coma i Sainz com a líders sòlids

El Ral·li Dakar viu aquest dissabte la seva primera jornada de descans. La prova arriba a l'equador amb dos líders sòlids: Carlos Sainz, en la categoria de cotxes, i Marc Coma, en la de motos, amb gairebé nou minuts d'avantatge sobre Cyril Despres. En la lluita per ser la millor pilot d'aquest Dakar, Laia Sanz va perdre en l'última etapa molt de temps respecte a la sueca Annie Seel. És una experiència dura per la deu vegades campiona del món de trial en la seva primera participació en el ral·li més dur del món.

Actualitzat
El repte més difícil de Laia Sanz

Deu vegades campiona del món de trial, només 25 anys i davant seu el repte més difícil de la seva carrera. Laia Sanz arriba a la meitat d'aquesta llarga i duríssima cursa deixant a tothom bocabadat. Ni la dificultat ni la inexperiència l'han arronsat i està lluitant etapa rere etapa pel lideratge de la categoria femenina amb l'experimentada pilot sueca Annie Seel.

"Està clar que ella té molta més experiència, ha fet cinc o sis cops el Dakar, sap el ritme que ha de portar, i en això em treu molt avantatge. Però de moment m'ho prenc amb calma, intento no mirar la classificació i a veure si al desert i a les dunes puc millorar una mica i estar més a prop d'ella", explica a TV3 la pilot de Corbera de Llobregat. 

La clau principal de l'èxit de Laia Sanz en les etapes disputades fins ara és Jordi Arcarons. Després de set anys sense competir ha tornat a pujar a la moto per guiar i aconsellar la seva pupil·la des de dins la pista. L'èxit de Laia Sanz també és el seu èxit.

A banda de l'experiència i els consells de Jordi Arcarons, l'escut del Barça també acompanya la Laia Sanz, una pilot molt jove que en el seu primer Dakar ja està a l'altura de pilots molt més experimentats.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut