Nando de Colo lluita amb Beabouis pel control de la pilota (EFE)
Eurolliga

El CSKA i el Fenerbahçe tornen a guanyar i fan un pas de gegant per estar en la Final Four

Els russos han tornat a patir per doblegar la resistència del Baskonia (84-82) i els turcs han assaltat per segona vegada la pista del Panathinaikos (75-80)

Actualitzat

El CSKA de Moscou i el Fenerbahçe s'han tornat a imposar en els segons partits dels quarts de final de l'Eurolliga contra el Baskonia i el Panathinaikos, respectivament, i s'han situat a només un triomf de certificar la classificació per a la Final Four.

El vigent campió d'Europa ha tornat a patir de valent per doblegar la resistència del conjunt basc, que ha estat a punt de donar la gran sopresa, però ha acabat perdent per un ajustat 84 a 82. Si en el primer partit el Baskonia ja va plantar cara, en el segon també ha tingut opcions de victòria fins a l'últim segon. En un desenllaç final a cara o creu, el CSKA ha acabat imposant-se de forma agònica gràcies a dos tirs lliures transformats per Kyle Hines que han evitat la pròrroga.

Més sorprenent està sent el desenllaç de l'eliminatòria entre el Panathinaikos i el Fenerbahçe. El conjunt de Xavi Pascual ha encaixat la segona derrota consecutiva a casa davant l'experimentat equip de Zeljko Obradovic per 75 a 80 i necessitarà una gesta per evitar l'eliminació després de perdre el factor pista. Bojan Bogdanovic, amb 25 punts, i Epke Udoh, amb 22, han liderat la segona victòria turca a Atenes.

Anar al contingut