Shengelia, defensat per Sergio Rodríguez (EFE)
Eurolliga

El CSKA de Moscou suma un treballat triomf contra el Baskonia i es referma en el liderat (93-86)

Els bascos han plantat cara fins als últims minuts, quan han acabat cedint després d'un parcial de 13 a 2 que ha estat definitiu. En un altre partit de la jornada, l'Unicaja ha sumat una important victòria contra el Maccabi Tel Aviv (83-69)

El CSKA de Moscou ha refermat el seu liderat a l'Eurolliga després d'imposar-se al Baskonia, no sense dificultats, per 93 a 86. A l'equip rus li ha costat molt superar el conjunt basc. El Baskonia ha donat la cara fins als últims minuts del partit. Els nervis li han jugat aleshores una mala passada. Fins a 8 pèrdues de pilota i un parcial de 13 a 2, han acabat sentenciant l'enfrontament. El conjunt vitorià està, ara mateix, a dues victòries del tall per classificar-se per als quarts de final.

L'Unicaja Màlaga ha aconseguit una important victòria sobre el Maccabi de Tel Aviv, per 83 a 69, que col·loca els malaguenys, també, a dues victòries del tall per accedir als quarts de final. L'Unicaja, que ha tingut en el serbi Nemanja Nedovic el jugador més efectiu, amb 15 punts, no s'ha pogut desempallegar del Maccabi fins a l'últim quart.