Bàsquet

El CSKA de Moscou lluitarà per fitxar Kirilenko si el rus deixa els Utah Jazz

El CSKA de Moscou lluitarà per aconseguir els serveis de l'aler rus Andrei Kirilenko si aquest abandona els Utah Jazz per desavinences amb el tècnic Jerry Sloan, tal com el mateix jugador ha anunciat en els últims dies. Kirilenko, de 26 anys i 2,06 m, ha estat escollit jugador més valuós de l'Eurobàsquet 07, on ha aconseguit l'or amb la seva selecció. A més, ja va vestir la samarreta del millor equip rus durant tres temporades abans d'iniciar la seva aventura a l'NBA.

"Sento que ja no progresso com a jugador. Vull jugar i disfrutar del bàsquet, no pas ser un robot i un cargol més del sistema de Sloan", ha assenyalat Kirilenko en el seu blog.

En tot cas, el rus ha agraït a Sloan, un "entrenador llegenda" que va conduir els Jazz a les finals de l'NBA el 1998, que li donés l'oportunitat de fer realitat el seu somni, signant un contracte llarg i disputar l'All Star el 2004.

"Espero que el club entengui que la nostra relació ha acabat i que és hora de separar-se", afirma Kirilenko, que va ser escollit pels Jazz en la posición número 24 del "draft" i ha estat un dels jugadors més importants de l'equip des del 2001.