Hoquei patins

El CP Voltregà s'imposa al Gijón i conquereix la cinquena Copa d'Europa femenina (0-1)

El conjunt osonenc ha revalidat el màxim títol europeu després d'imposar-se en la final a l'Hostelcur Gijón, equip amfitrió de la competició, amb un solitari gol de Natasha Lee

David CarballoActualitzat

El Club Patí Voltregà s'ha proclamat campió de la Copa d'Europa femenina d'hoquei sobre patins. El conjunt osonenc ha revalidat el títol després d'imposar-se en la final a l'Hostelcur Gijón, equip amfitrió de la competició, amb un solitari gol de Natasha Lee.

En una reedició de la passada final de la Copa de la Reina que es va disputar a Lloret de Mar, l'equip de Beto Borregán ha tornat a derrotar les asturianes i ha conquerit la Copa d'Europa per cinquena vegada en el seu palmarès.

En la primera meitat, el Voltregà ha portat la iniciativa i s'ha avançat amb un gol de Natasha Lee, que ha culminat un contraatac en el minut 10. Les osonenques han pogut fer el segon abans del descans, però Nara López ha desaprofitat una falta directa.

En la represa, el Gijón, que no ha canviat el cinc inicial en tot el partit, ha pressionat amb l'objectiu de buscar el gol de l'empat, però el Voltregà ha resistit amb una gran defensa i s'ha acabat emportant la victòria i el títol.