Hoquei patins

El CP Vilafranca no pot superar un sòlid Barcelos a la final de la Copa CERS (3-6)

El conjunt català ha començat el partit amb molta intensitat davant d'un nerviós Barcelos, però els portuguesos han aconseguit capgirar el marcador per acabar guanyant la Copa CERS per un clar 3-6

El CP Vilafranca s'enfrontava amb el Barcelos portuguès a la seva primera final europea d'hoquei patins, amb la il·lusió d'aconseguir per primera vegada el títol continental; el Barcelos, per la seva part, buscava recordar què era guanyar un títol que s'havien adjudicat fa ni més ni menys que 21 anys. El títol al final se l'ha emportat el conjunt portuguès, que ha guanyat per un clar 3-6.

El Vilafranca ha obert el marcador, al minut i mig de partit amb un tir des de fora de l'àrea de Rocasalbas (1-0); els portuguessos s'han quedat astorats, però han perdut el temps i han empatat el partit, al minut 6, amb una ràpida acció a la contra que Hugo Costa no desaprofita. El conjunt català ha reaccionat amb un ràpid contraatac i un magnífic gol de Joan Vázquez que avança el seu equip en el marcador (2-1). Els portuguesos han marcat el gol de l'empat amb un tir de penal, transformat per Luis Querido.

Després d'aconseguir l'empat a 2, el Barcelos s'ha anat relaxant a la pista davant d'un Vilafranca una mica perdut. L'equip portuguès ha aprofitat la confiança adquirida per posar-se al davant en el marcador, 2-3 gràcies a un gol d'Hugo Costa. El conjunt local ha fet dos gols més en poc més d'un minut. El primer, de penal, que ha transformat Querido a cinc minuts del descans; el segon, de Joao Guimaraes (2-5) que ha començat a complicar el partit als de Vilafranca.

Rocasalbas, a la represa ha reduït distàncies en el marcador (3-5) amb 20 minuts per endavant per intentar capgirar el partit, però els portuguesos no els han posat les coses fàcils, i la sort tampoc ha acompanyat l'equip del Penedès. Querido ha sentenciat el partit amb un gol a tres minuts per acabar (3-6), i ha tallat totes les esperances del Vilafranca de poder guanyar el títol europeu. El Barcelos s'ha adjudicat la Copa CERS d'hoquei patins, després de 21 anys sense guanyar-la, des del 1995.