Futbol

El Cornellà afronta amb molta il·lusió la visita del Reial Madrid en la Copa del Rei

El Cornellà, setè classificat del Grup III de la Segona Divisió B, afronta el partit d'anada de setzens de Copa del Rei contra el Reial Madrid amb molta il·lusió. No tant per donar la sorpresa i eliminar l'actual campió d'Europa com pel fet per jugar contra un rival de renom al que difícilment es tornaran a enfrontar.

Actualitzat

El Cornellà, setè classificat del Grup III de la Segona Divisió B, afronta el partit d'anada de setzens de Copa del Rei contra el Reial Madrid amb molta il·lusió. No tant per donar la sorpresa i eliminar l'actual campió d'Europa com pel fet per jugar contra un rival de renom amb el qual difícilment es tornaran a enfrontar i visitar un estadi en el partit de tornada com el Santiago Bernabéu.

Els del Baix Llobregat han canviat el seu camp pel Power8 Stadium de l'Espanyol per a aquest enfrontament. Una decisió encertada perquè ja han venut més de 20.000 entrades. El seu entrenador, Jordi Roger, apostarà per mantenir el seu estil de joc, controlant la pilota i aguantant la possessió. Roger sap que mantenir la disciplina defensiva és vital.

El Reial Madrid, que jugarà dimecres contra el Cornellà, ben segur tindrà poc a veure amb el que va guanyar el F. C. Barcelona dissabte al Bernabéu. Els blancs debuten en la Copa del Rei en aquesta ronda de setzens davant d'un equip modest que viurà un moment històric.

Carlo Ancelotti donarà minuts a jugadors que no han jugat tot el que volien, com Keylor Navas, Nacho Fernández, Asier Illarramendi o Javier "Chicharito" Hernández, a d'altres que han estat lesionats, com Sami Khedira, i a joves com Álvaro Medrán i Raúl de Tomás. El tècnic blanc no farà la seva convocatòria fins al mateix dimecres. Molt probablement, Cristiano Ronaldo no serà a la llista.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut