Pedro Ríos celebra un dels seus dos gols contra el Mâlaga (Reuters)
Futbol

El Còrdova elimina el Màlaga i dóna la gran sorpresa dels setzens de final de la Copa del Rei (3-4)

El Vila-real, la Reial Societat, el Las Palmas i l'Atlètic de Madrid s'han classificat per als vuitens de final després de desfer-se del Toledo, el Valladolid, el Guijuelo i l'Osca, respectivament

Actualitzat

Tots els equips de la Primera Divisió que han jugat aquest dimarts la tornada dels setzens de final de la Copa del Rei s'han classificat, excepte el Màlaga, que ha estat eliminat pel Còrdova, de la Segona A.. El Còrdova portava un 2 a 0 favorable de l'anada i en la tornada ha tornat a guanyar a La Rosaleda per 3 a 4.

De res li ha servit al Màlaga avançar-se fins a dues vegades en el marcador amb dos gols de l'exblaugrana Sandro Ramírez per evitar l'eliminació contra un rival de categoria inferior. Un doblet de Piovaccari i un altre doblet de Pedro Ríos han culminat la sorprenent victòria dels visitants.

En la resta d'eliminatòries no hi ha hagut sorpreses i els equips de Primera han complert els pronòstics. El Vila-real, la Reial Societat, el Las Palmas i l'Atlètic de Madrid s'han classificat per als vuitens de final després de desfer-se del Toledo, el Valladolid, el Guijuelo i l'Osca, respectivament.

Anar al contingut