El Còrdova destrossa el Nàstic en dues jugades aïllades al Nou Estadi (0-2)

Els tarragonins, amb aquesta nova derrota a casa, se situen a quatre punts de la zona de descens

Josep Maria PuigActualitzat

El Nàstic de Tarragona ha tingut una derrota dolorosa contra el Còrdova (0-2), que torna a situar l'equip de Nano Ribas prop de les places de descens. Els locals han merescut més, però dues jugades aïllades han fet saltar la banca al Nou Estadi.

El Nàstic ha merescut millor resultat en la primera part que ha estat marcada per dues errades dels àrbitres assistents. L'equip de Nano Ribas ha portat el pes del partit, però una jugada a pilota parada l'ha condemnat. En el minut 25, Reyes ha penjat una pilota a l'àrea, i Aythami, en fora de joc, ha fet el 0-1. Tot al contrari del que ha passat en el minut 40. L'àrbitre ha anul·lat un gol legal de Manu Barreiro per fora de joc després d'una jugada estratosfèrica de Kakabadze.

La segona part ha seguit la mateixa tònica que la primera i ben aviat els tarragonins han estavellat una pilota al travesser després d'una rematada de Manu Barreiro en el minut 51. L'enfrontament s'ha convertit en un atac-i-gol del Nàstic. Els andalusos han tret aigua del vaixell com han pogut. A nou minuts del final, Manu Barreiro ha tingut una altra oportunitat, però la seva rematada ha marxat per sobre el travesser. I quan les ocasions locals se succeïen, el Còrdova ha sentenciat amb el 0-2 de Sergi Guardiola, que deixa el Nàstic a quatre punts del descens.