Segona A

El Còrdova derrota el Barça B (2-1) i li trenca la ratxa victoriosa

El Barça B ha caigut derrotat al camp del Còrdova (2-1) i no ha pogut continuar amb la ratxa de bons resultats de les últimes jornades. Els andalusos s'han avançat a la primera part amb gols de Joselu i Dubarbier. L'equip d'Eusebio ha reaccionat a la segona, però no ha pogut igualar el matx. Rafinha ha marcat un gol insuficient, que deixa els blaugranes amb tretze punts a la zona alta de la classificació.

Tot i que el Barça B visitava el Nuevo Arcángel en un ambient favorable per la crisi institucional de l'equip andalús, l'equip d'Eusebio ha pagat la seva pobra primera meitat. El Còrdova ha avisat amb un primer xut de falta que ha salvat miraculosament Massip, substitut d'Oier, baixa per una sobrecàrrega muscular. No ha estat fins al minut 30 que l'equip local ha obert el marcador amb un gol de Joselu, que ha rematat a l'esquadra una centrada de Cristian. Un Barça espès i sense idees ha vist com Dubarbier feia el segon just abans del descans.

A la segona part, els jugadors d'Eusebio han sortit amb una nova actitud, que els ha portat a dominar el joc. Coincidint amb el canvi de Dongou per Ilie, en el minut 56 Rafinha ha escurçat distàncies. L'equip blaugrana ha buscat la igualada, però no ha pogut tornar a marcar i els tres punts s'han quedat a Còrdova.