La foto de grup penjada per Puyol abans del viatge (Foto: Instagram)
La foto de grup penjada per Puyol abans del viatge (Foto: Instagram)
Barça

El cop d'estat a Turquia enxampa Turan, Puyol, Abidal, Eto'o i Deco al país

El Barça ha comunicat que Iniesta i Messi són en territori espanyol, i que manté el contacte amb Turan i els quatre exblaugranes, que estan sans i estalvis a l'hotel

Actualitzat

El cop d'estat a Turquia ha enxampat en aquell país destacats exjugadors del FC Barcelona com Carles Puyol, Éric Abidal, Deco i Samuel Eto'o. Tots quatre tenien previst participar en el partit benèfic que el davanter camerunès havia organitzat per aquest dissabte, 16 de juliol, i que finalment s'ha suspès. Leo Messi i Andrés Iniesta hi havien confirmat l'assistència, però després dels fets han cancel·lat els viatges respectius. Neymar també va rebre la invitació, però la preparació pels Jocs Olímpics li va impedir acceptar-la.

Comunicat del Barça

El club ha emès un comunicat via Twitter la matinada d'aquest dissabte per tranquil·litzar els aficionats. El Barça confirma que Messi i Iniesta es troben en territori espanyol, i que Arda Turan i els exjugadors que havien de participar en el partit es troben sans i estalvis, "lluny de la zona de perill", i que no es mouen de l'hotel on els havien allotjat. Un exdirectiu del club, Alejandro Echevarría, es troba en la mateixa situació. El Barça aclareix que es manté en contacte permanent amb tots.

Partit suspès

El matx benèfic no s'havia de disputar a la capital, Ankara, on els militars s'han alçat, sinó a la ciutat d'Antalya, a la costa turca situada al nord de Xipre. Puyol va publicar a Instagram aquesta imatge del grup abans d'agafar el vol.


L'última imatge del grup en aquests moments és la fotografia d'un sopar de la fundació benèfica Samuel Eto'o penjada a Instagram per Deco, que compartia taula amb Puyol. Poc després ha començat el cop d'estat i el servei d'internet ha caigut al país otomà

 

Gala Dinner Fundação Samuel Etoo!!!

A photo posted by Deco (@deco_official) on


Xavi Hernández també havia de ser-hi, però no s'ha confirmat que hi hagi viatjat. Altres noms il·lustres convocats, i que a hores d'ara no se sap si es troben a Turquia, són Fabio Capello, Maradona, Mourinho, Aubameyang, Benzema, Drogba, Demba Ba, Geremi, Eden Hazard, Kanu, Kolo Touré, Lass Diarra, Saha, Desailly, Essien i Okocha. 

El FC Barcelona s'ha posat en contacte amb el Ministeri d'Afers Exteriors per estudiar si hi ha alguna opció de fer sortir els seus exjugadors del país, però la situació encara és molt confusa.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut