El moment de l'agressió de Ronaldo a Krychowiak
El moment de l'agressió de Ronaldo a Krychowiak
Futbol

El cop de puny de Cristiano Ronaldo al sevillista Krychowiak quedarà sense càstig del Comitè de Competició

Aquesta acció que el madridista va protagonitzar durant el Sevilla - R. Madrid de diumenge no rebrà cap sanció perquè no va ser recollida a l'acta arbitral

Actualitzat

El Comitè de Competició no castigarà Cristiano Ronaldo pel cop de puny que va donar al jugador del Sevilla Krychowiak aquest diumenge. En una acció en el mig del camp, lluny de la pilota, el davanter portuguès va agredir el seu rival mentre corrien plegats.

Cap membre de l'equip arbitral es va adonar de l'acció i, per tant, no la va reflectir a la seva acta. El Comitè té per norma no jutjar d'ofici jugades no recollides a les actes arbitrals. I com que en aquest cas no hi va haver cap reclamació, el jugador del Reial Madrid es queda sense càstig.

És la segona vegada que el portuguès del Reial Madrid es veu beneficiat per aquesta forma d'actuar de l'òrgan disciplinari. En el partit anterior dels blancs, davant del Las Palmas, va deixar anar una puntada a David Simón lluny de la pilota. Un mal gest que els àrbitres tampoc van veure i que, per tant, tampoc va quedar plasmat a l'acta.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut