Márquez es va proclamar campió del món la setmana passada al circuit japonès de Motegi (Reuters)
Esports

El Consell Superior d'Esports atorga el Reial Orde del Mèrit Esportiu a cinc esportistes catalans

El president del CSD, Miguel Cardenal, ha oficialitzat aquest dimecres l'entrega del distintiu a esportistes, entitats i professionals, entre els quals hi ha Marc Márquez, Elena Congost, Marc López, Gerard Descarrega i Josep Antoni Hermida

Ramon AngladaActualitzat

El Consell Superior d'Esports (CSD) ha anunciat aquest dimecres el conjunt d'esportistes, entitats i professionals vinculats al món de l'esport que ingressaran aquest any al Reial Orde del Mèrit Esportiu 2016 en les seves categories de medalles i plaques d'or, plata i bronze, segons la resolució firmada pel seu president, Miguel Cardenal.

Entre tots aquests esportistes, hi ha diversos catalans campions i medallistes olímpics i paralímpics. Destaca la presència del campió del món de MotoGP Marc Márquez. Altres professionals de l'esport catalans als quals s'ha atorgat la distinció són l'atleta paralímpica Elena Congost, el tenista Marc López, el també atleta paralímpic Gerard Descarrega i el ciclista Josep Antoni Hermida.

Altres atletes i esportistes destacats que ingressaran al Reial Orde són la jugadora de bàdminton Carolin Marín i els piragüistes Maialen Chourraut i Marcus Cooper.

Anar al contingut