Futbol

El Consell d'Administració del Nàstic destitueix el tècnic Joan Carles Oliva i el director esportiu Josep Maria Nogués

El Consell d'Administració del Gimnàstic de Tarragona ha fet oficial la destitució de Joan Carles Oliva com a tècnic de l'equip, així com la del director esportiu, Josep Maria Nogués. El Consell, que encara no ha anunciat el nom del substitut a la banqueta grana, també ha fet públic que dimitirà en bloc al mes de desembre. L'adéu de Joan Carles Oliva arriba després d'un inici de temporada en què el Nàstic només ha pogut sumar quatre punts en onze partits. Els de Tarragona van perdre l'últim partit contra el Barça B i s'enfonsen a la cua de la classificació de la Segona Divisió A.

Actualitzat
El president del Consell d'Administració del club tarragoní, José María Fernández, ha assenyalat que la directiva està "acabant de tancar el perfil del nou entrenador" i ha indicat que la decisió sobre el substitut d'Oliva es vol prendre "com abans millor per firmar-lo dilluns i que dimarts comenci a entrenar l'equip".

El mateix consell d'administració ha anunciat que deixarà el càrrec el 13 de desembre perquè se'n formi un de nou, en el qual s'espera que entrin nous accionistes que triïn un nou president que substitueixi Fernández.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut