Hípica

El concurs de salts d'hípica de Barcelona, pel canal Esport3

El canal Esport3 donarà temps aquest cap de setmana al món de l'hípica, amb la retransmissió, en directe des del Reial Club de Polo de Barcelona, del Concurs de Salts Internacional (CSIO), l'esdeveniment esportiu internacional més antic de l'estat espanyol, que aquest any celebra l'edició número 102, a partir d'aquest divendres, fins diumenge. A més de retransmetre la competició pel seu canal Esport3, Televisió de Catalunya serà l'encarregada de produir-ne el senyal internacional.

Actualitzat
El canal Esport3 donarà temps aquest cap de setmana al món de l'hípica, amb la transmissió, en directe i des del Reial Club de Polo de Barcelona, del Concurs de Salts Internacional (CSIO), l'esdeveniment esportiu internacional més antic de l'estat espanyol, que aquest any celebra l'edició número 102, a partir d'aquest divendres, i fins diumenge. A més de transmetre la competició pel seu canal Esport3, Televisió de Catalunya serà l'encarregada de produir el senyal internacional.
 
El Concurs de Salts Internacional consta aquest any de 10 proves, set d'individuals i tres per equips. Aquestes últimes formen part de la Furusiyya FEI Nations Cup¿ Jumping Final, la competició hípica més important de l'any. Divendres a partir de dos quarts d'onze de la nit, el canal Esport3 oferirà, amb la transmissió de Jordi Robirosa, dues mànigues de la Copa Longines i diumenge, al matí i a partir de les 14.00, la Copa de la Reina. A més, durant tot el cap de setmana, la web Esport3.cat i la seva aplicació per a dispositiu mòbils i tauletes oferirà la possibilitat de veure en directe totes les competicions, com la final de Salts i la Copa de la Reina.

En el concurs, hi participaran genets de 21 països. Destaca la presència dels britànics Ben Maher i Scott Brash, l'americana Elizabeth Madden i el suís Steve Guerdat. L'equip espanyol està format per Sergio Álvarez Moya, Pilar Cordón, Julio Arias, Paola Amilibia i Carlos López Fanjul.
 
A més de la Copa de Nacions, durant el CSIO Barcelona també es disputaran la Copa Longines de la Ciutat de Barcelona, la Copa S. M. la Reina ¿ Trofeu Segura Viudas, la Copa Negrita, el Trofeu "La Caixa", el Trofeu Estrella Damm i el Trofeu Coca-cola.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut