Motor

El concurs de creditors de Gas Gas deixa Adam Raga sense equip en ple Mundial de trial

El pilot d'Ulldecona necessita un patrocinador per acabar la temporada després de saber de cop que la marca gironina ja no li donarà més suport

Actualitzat

Adam Raga es pot quedar fora del Mundial de trial quan tot just s'està a punt de disputar la segona prova, aquest cap de setmana a la República Txeca. El seu equip, Gas Gas, deixarà de competir un cop es va fer efectiu el concurs de creditors de l'empresa gironina la setmana passada.

Raga, subcampió del món l'any passat, ha tingut coneixement d'aquesta situació un cop ja s'havia compromès per començar la temporada i li havien donat garanties que tot continuava igual pel que fa a l'equip esportiu. El pilot d'Ulldecona, que acumula sis títols mundials -dos a l'aire lliure i quatre "indoor"- va ser quart en la primera prova de l'any, disputada al Japó, i que es va emportar Toni Bou. A més, és líder del Campionat d'Espanya.

Ara, Adam Raga intentarà completar el Mundial pel seu compte, ja que disposa de les dues motos oficials i els recanvis. Però si no troba un patrocinador aviat, difícilment podrà cobrir de la seva butxaca la despesa que suposen els viatges, assistents tècnics, motxillers i la resta de despesa que cobria l'equip.  

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut