Cristiano Ronaldo camina fora del terreny de joc després de ser remplaçat. (Foto: REUTERS)
Futbol

El comunicat del Reial Madrid no aclareix quina lesió pateix Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo ha estat sotmès aquest matí a proves mèdiques a l'Hospital Sanitas La Moraleja, però el comunicat emès pel Reial Madrid no especifica quina lesió té el davanter.

Actualitzat

Cristiano Ronaldo ha estat sotmès aquest matí a proves mèdiques a l'Hospital Sanitas La Moraleja, però el comunicat emès pel Reial Madrid no especifica què té el davanter més enllà de dir que pateix una lesió a la part posterior de la cuixa esquerra. El portuguès es va haver de retirar del partit contra l'Almeria dissabte després de rebre un cop a la part posterior de la cuixa esquerra, quan ja havia marcat el primer gol de l'enfrontament. CR7 va enviar un missatge de tranquil·litat a l'afició després del partit assegurant que va deixar el camp per precaució.

Cristiano Ronaldo, segons el mateix comunicat mèdic, queda pendent d'evolució. L'entrenador Ancelotti ha de decidir si Cristiano Ronaldo descansa dimecres en l'enfrontament de Lliga de Campions davant el Galatasaray, un cop certificada la classificació dels madridistes per als vuitens de final. El lusità ja tenia planificat un temps de descans la setmana vinent, després del partit europeu i el de Lliga davant el Reial Valladolid, per aprofitar així la seva sanció a la Copa del Rei que li impedirà jugar contra l'Olimpic de Xàtiva.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut