Gerard Piqué, durant el partit de lliga al Calderón (Reuters)
Futbol

El Comitè Tècnic d'Àrbitres denunciarà Gerard Piqué i Fernando Roig

L'estament arbitral denunciarà el central blaugrana per la seva piulada després de la polèmica actuació de Gil Manzano a l'estadi de La Ceràmica on deixava constància dels errors arbitrals favorables al club blanc en la lliga

Actualitzat

El Comitè Tècnic d'Àrbitres ha decidit denunciar el jugador del Barça Gerard Piqué i el president del Vila-real, Fernando Roig, davant del Comitè de Competició, segons ha avançat el portal Iusport. L'estament arbitral denunciarà el central blaugrana per la seva piulada després de la polèmica actuació de Gil Manzano en acabar el partit del Reial Madrid a l'estadi de La Ceràmica on deixava constància dels errors arbitrals favorables al club blanc a la lliga.

És la segona vegada aquesta temporada que l'organisme dirigit per Victoriano Sánchez Arminio denuncia Piqué. L'altra vegada també va ser després d'un partit a Vila-real on el jugador del Barça va abandonar la gespa assenyalant en direcció a la llotja on es trobava el president de la lliga, Javier Tebas: "Ho has vist? Sí, tu, tu. Ho has vist?". Piqué també va criticar l'arbitratge de Fernández Borbalán a San Mamés.

Per la seva banda, el president del Vila-real, Fernando Roig, també serà denunciat pels àrbitres per les seves declaracions després del partit d'ahir on denunciava que Gil Manzano va sortir del Madrigal amb una bossa del Reial Madrid, repleta d'obsequis. "Gil Manzano i els seus assistents han sortit de l'estadi amb bosses del Reial Madrid. Això no està bé, em sembla a mi", va assegurar Roig en declaracions a la Cadena COPE.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut