Olimpisme

El Comitè Internacional es mostra satisfet amb l'evolució de les obres dels Jocs del Mediterrani de Tarragona

Amar Addadi, president del CIJM, ha valorat positivament, després de la seva visita a les obres de les instal·lacions esportives aquests dies, els avenços perquè Tarragona estigui a punt el dia 22 de juny, quan s'inicien els Jocs
Joan Caubet
Pla general de la roda de premsa de balanç de la visita del Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis, al Centre de Convencions de Port Aventura. 21 d'abril del 2017 (Horitzontal)

Roda de premsa de balanç de la visita del Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis a Tarragona

El Comitè Internacional dels Jocs del Mediterrani (CIJM) s'ha mostrat satisfet amb l'evolució de les obres que acolliran els Jocs del Mediterrani, que organitzarà Tarragona entre el 22 de juny i l'1 de juliol del 2018, després de la reunió conjunta mantinguda amb el Comitè Organitzador dels Jocs del Mediterrani. Uns jocs que estaven previstos per a aquest estiu, però que es van ajornar per motius econòmics i de construcció. Amar Addadi, president del CIJM, ha valorat, després de la seva visita a les obres de les instal·lacions esportives aquests dies, que "són construccions modernes i renovades que acolliran amb confort la família esportiva".

El màxim dirigent del Comitè Internacional ha assegurat que "ens quedem tranquils amb l'aportació del govern en l'apartat financer i volem mostrar la nostra satisfacció amb l'evolució de les obres". El director general del Consell Superior d'Esports (CSD), Jaime González Castany, ha destacat que les instal·lacions són "de primer nivell" i està convençut que serà "un gran èxit la realització dels Jocs del Mediterrani".

 

NOTÍCIES RELACIONADES