Mundial

El Comitè Disciplinari de la FIFA no obrirà cap expedient a Villa

El Comitè Disciplinari de la FIFA no obrirà expedient a David Villa pel cop que va donar a l'hondureny Emilio Izaguirre durant el partit de dilluns a Johannesburg, que va acabar amb victòria espanyola per 2-0 amb gols del mateix jugador asturià. "El Comitè Disciplinari ha decidit que no està justificat obrir un expedient a David Villa, després d'examinar el cas", ha declarat el portaveu de la FIFA, Pekka Odriozola. Sobre els criteris que han dut el Comitè Disciplinari a adoptar aquesta decisió, no ha estat més explícit: "Simplement, no ha trobat motius. Ha analitzat la situació i ha decidit".

Actualitzat
Villa va donar un cop a l'hondureny Emilio Izaguirre durant el partit contra Hondures a l'estadi Ellis Park de Johannesburg, però l'àrbitre, el japonès Yuichi Nishimura, no ho va veure. En relació amb la negativa del seleccionador francès, Raymond Domenech, a encaixar la mà del seu col·lega de Sud-àfrica, el brasiler Carlos Alberto Parreira, després del partit a Bloemfontain, Odriozola ha recordat que "la FIFA sempre ha promogut la campanya del joc net", però no ha fet comentaris sobre el cas.

Mentrestant, l'equip espanyol prepara el decisiu partit de divendres contra Xile. La presència d'Andrés Iniesta és dubtosa. Tot i que ahir es va entrenar amb el grup, el cos tècnic no el farà jugar si no està al cent per cent. De totes maneres, el manxec s'ha mostrat avui optimista pel que fa a les opcions d'Espanya de passar ronda.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut