Sergio Ramos, en el moment de veure la vermella directa per la seva entrada a Messi (EFE)
Futbol

El Comitè de Competició sanciona Sergio Ramos amb un partit per l'expulsió al clàssic

El central andalús del Reial Madrid va veure la targeta vermella directa per un dura entrada sobre Leo Messi en el minut 77 i només es perdrà el pròxim matx, contra el Deportivo, a Riazor

Actualitzat

El Comitè de Competició de la Federació Espanyola de Futbol ha sancionat Sergio Ramos amb un partit de supensió per la seva expulsió en el clàssic del passat diumenge al Santiago Bernabéu. El central andalús del Reial Madrid va veure la targeta vermella directa per un dura entrada sobre Leo Messi en el minut 77 i en la seva resolució, el comitè ha decidit sancionar-lo amb un partit per "produir-se de manera violenta amb un altre futbolista, amb multa accessòria en quantia de 350 euros al club i de 600 a l'infractor, en aplicació dels articles 123.1 i 52.3 i 4 del Codi Disciplinari de la RFEF".

Tot i que el Reial Madrid té un termini de 10 dies hàbils per presentar recurs al Comitè d'Apel·lació, Sergio Ramos només es perdrà el pròxim partit de lliga d'aquest dimecres contra el Deportivo a Riazor.

L'acte arbitral del col·legiat canari Hernández Hernández no va recollir els aplaudiments de Ramos dirigits a Gerard Piqué quan abandonava el terreny de joc i per tant, el comitè només l'ha sancionat per la seva expulsió. El capità del Reial Madrid ja ha estat expulsat en 17 ocasions a la lliga i se situa a una del rècord històric de Pablo Alfaro i Xavi Aguado, amb 18.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut