L'àrbitre va expulsar Neymar en el partit que el Barça va jugar contra el Màlaga (EFE)
Barça

El Comitè de Competició sanciona Neymar amb tres partits; es perdrà el clàssic

Màxim càstig per al jugador brasiler després d'acabar expulsat, dissabte passat, en el partit contra el Màlaga

Actualitzat

Neymar es perdrà els propers tres partits de Lliga, Reial Societat, Reial Madrid i Osasuna, a conseqüència de la sanció que li ha imposat el Comitè d'Àrbitres arran de l'expulsió a La Rosaleda durant el partit que el Barça jugava contra el Màlaga.

Concretament, el brasiler es perdrà un partit pel fet d'haver estat expulsat i dos més per no respectar l'article 117 o, el que és el mateix, "tenir actitud de menysteniment i desconsideració cap als àrbitres", per aplaudir el quart àrbitre.

La primera targeta groga la va veure per cordar-se les botes al costat de la pilota just abans del servei d'una falta, cosa que el col·legiat va interpretar que el brasiler "no respectava la distància reglamentària i va ser advertit prèviament", segons es pot llegir a l'acta arbitral. La segona cartolina va ser a causa d'una falta contundent en l'intent de treure-li la pilota a Llorente.

L'entrenador de porters del Barça, José Ramón de la Fuente, que també va ser expulsat per protestar, també ha estat sancionat, en el seu cas, amb dos partits.

A banda de la suspensió, Neymar haurà de pagar una multa de 700 euros i el FC Barcelona, una de 600 euros. El club blaugrana ja ha anunciat que presentarà recurs davant del Comitè d'Apel·lació.

Anar al contingut