Futbol

El Comitè de Competició qualifica de "ridículs" els jugadors del Barça

El València és multat amb 1.500 euros arran dels incidents del final del partit contra el Barça i en la sentència es recalca "el comportament poc exemplar" d'alguns jugadors blaugranes

Actualitzat

El Comitè de Competició ha sancionat el València amb 1.500 euros de multa i un advertència de tancament del camp en cas de reincidència, arran dels incidents registrats en els minuts finals del València-Barça de dissabte passat.

Després que Messi marqués el 2-3 de penal en temps de descompte, una ampolla llançada des de la graderia cap als jugadors del Barça, que estaven celebrant el gol, va impactar en Neymar.

L'àrbitre, Undiano Mallenco, va reflectir l'incident en l'acta i el comitè ha entrat a valorar-lo tenint en compte la redacció de l'acta. També ha tingut en compte "el comportament poc exemplar d'alguns jugadors" del Barça, que "els desqualifica i els ridiculitza".

"Sense que res justifiqui o empari la indecorosa reacció d'una sèrie d'energúmens, no s'ha de passar per alt el reprotxable comportament que mostren alguns jugadors del Barcelona -diu el text- en dirigir-se amb certs gestos i expressions al públic durant la celebració del gol que acabaven de marcar. Tampoc constitueix un exemple d'esportivitat la reacció exagerada d'alguns jugadors que, sense haver estat colpejats per cap ampolla, simulen o fingeixen haver estat colpejats igualment per un objecte molt més contundent (...)."   

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut