Futbol

El Comitè de Competició obre expedient a Mourinho i Tito Vilanova pels incidents de Supercopa

El Comitè de Competició ha actuat d'ofici i ha obert un expedient a Mourinho i a Tito Vilanova pels incidents de la Supercopa d'Espanya, segons ha confirmat la Federació Espanyola de Futbol. A Mourinho el jutjaran per una falta greu, i a Tito Vilanova, que va reaccionar a l'agressió del tècnic del Reial Madrid amb una clatellada, per una falta lleu. En principi, sembla que les sancions es coneixeran d'aquí a un mes. A més, Competició ha castigat amb un partit de suspensió al blaugrana Villa i als madridistes Marcelo i Özil. Tots tres van veure la vermella en el partit de tornada.

Actualitzat
En principi el jutge únic no tenia previst sancionar i ni tan sols valorar els incidents, però l'evidència de les imatges i, sobretot, la dimensió que havien adquirit uns incidents que han fet la volta al món, han acabat de decidir el jutge únic del comitè, que no es podien deixar passar per alt. De moment s'ha obert un expedient per analitzar els fets i que les parts hi puguin donar la seva versió. Per tant, el famós dit a l'ull de José Mourinho al segon entrenador del Barça, Tito Vilanova, en la final de la Supercopa d'Espanya, sembla que no quedarà en no-res. Tot i que l'àrbitre no va reflectir els incidents a l'acta, el Comitè de Competició ha decidit finalment actuar d'ofici.

Precisament, Tito Vilanova va ser un dels més ovacionats de la plantilla en la presentació oficial del Barça, que es va fer just abans del partit del Gamper. Els aficionats van voler mostrar el seu suport al segon entrenador després d'haver estat agredit per José Mourinho.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut