Barça

El Comitè de Competició no descarta obrir un altre expedient a Piqué

El president de la Lliga de Futbol Professional, Javier Tebas, enviarà el cas al Comitè de Competició perquè decideixi si la celebració del central blaugrana al derbi de Cornellà-el Prat és sancionable, tot i que no hi ha precedents en aquest sentit

Francesc LatorreActualitzat

El món del futbol està ple de gestos com el de Gerard Piqué, diumenge a Cornellà. Fins ara, mai s'han sancionat, però la Lliga de Futbol Professional ha decidit intervenir-hi. El seu president, Javier Tebas, va assegurar ahir que enviaran al Comitè de Competició el cas, perquè estudiï si és sancionable. Si Piqué volia provocar, ho va aconseguir. Com ho han fet amb anterioritat altres jugadors del Barça, del Madrid, de l'Espanyol. I mai cap d'ells ha rebut un càstig. Però Piqué està en el punt de mira de tothom i, a vegades, les seves accions es mesuren d'una altra manera.

Amb el pas del temps, el derbi de diumenge a Cornellà-el Prat acabarà sent recordat només per una imatge, la de la celebració de Piqué en el gol de l'empat. Fonts del Comitè de Competició consultades per TV3 apunten que el blaugrana podria veure com li obren un altre expedient.

Aquesta manera de celebrar la va posar de moda Raúl al Camp Nou l'any 1999. Llavors, ni investigació ni sanció. De fet, l'estadi blaugrana n'ha vist uns quants, de jugadors demanant silenci, sense que hagi passat res. De la Peña ho va fer en la victòria de l'Espanyol fa 9 temporades i Di María, l'any passat en la celebració del gol estèril del PSG en la nit del 6 a 1.

També en Champions i a casa, Thierry Henry havia fet callar els aficionats del Glasgow Rangers. A la mateixa competició, encara no fa ni un any, Cristiano va voler silenciar el Calderón després d'un gol d'Isco.

El "calma, calma" del mateix Cristiano a l'estadi barcelonista també va quedar en no res, com el "ditet" de Carvajal, que en acabar el partit, però, va demanar disculpes. Igualment d'ofensives eren les botifarres de Giovanni al Bernabéu, sancionades llavors amb dos partits que al final van quedar en un.

Els Madrid-Barça i els Barça-Madrid estan plens de celebracions que han regirat l'estómac de l'afició rival. La samarreta ben estirada de Piqué el dia del 2 a 6, la de Messi l'any passat o les abdominals de Cristiano aquesta temporada en són exemples, tot i que en aquests casos no hi ha una interpel·lació directa als aficionats. 

ARXIVAT A:
Gerard Piqué
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut