Espanyol

El Comitè de Competició desestima les al·legacions per l'expulsió de Coutinho

Philippe Coutinho no podrà jugar diumenge contra el València. El Comitè de Competició ha desestimat les al·legacions presentades per l'Espanyol per l'expulsió a Pamplona. Qui sí que estarà sobre la gespa de Cornellà-el Prat és Joan Verdú. El capità assegura que el partit contra el València "és una de les últimes bales que ens queden, perquè en el cas de derrota les opcions europees serien molt complicades".

Actualitzat
El migcampista barceloní ha afirmat que l'equip anirà a totes en els sis partits que falten per acabar la Lliga: "Hem d'afrontar-los com si fossin finals. En la mentalitat de cada jugador està l'anar per cada partit, seria una llàstima engegar a rodar la feina de tot l'any". Malgrat el rendiment recent de l'Espanyol -que ha sumat tres punts dels últims quinze possibles- Verdú s'ha mostrat optimista. "Els resultats no acaben d'arribar però estem a quatre punts d'Europa i guanyant un partit ens tornem a reenganxar una altra vegada amunt", ha explicat.

No estan desmotivats

Verdú ha descartat que l'equip tingui desmotivació, falta d'ambició o que la joventut sigui un problema per al bloc, encara que ha fet autocrítica: "Potser en moments puntuals ens ha faltat concentració i hem tingut poc encert. Però és complicat dir qui falla, si tinguéssim la solució l'aplicaríem".
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut