Marcelo, en el moment de veure la targeta vermella (Reuters)
Futbol

Marcelo, castigat amb dos partits de sanció el mateix dia que renova amb el Reial Madrid fins al 2022

El lateral brasiler va ser expulsat davant el Llevant i es perdrà els partits contra la Reial Societat a Anoeta i contra el Betis. El club blanc ha fet oficial la seva ampliació de contracte

Actualitzat

El Reial Madrid haurà de prescindir de Marcelo per als dos pròxims partits de Lliga, d'acord amb el dictamen del Comitè de competició. El lateral brasiler va veure la targeta vermella directa a les acaballes del partit davant el Llevant per "donar una puntada a l'esquena a un adversari, no estant la pilota a distància de ser jugada", segons es pot llegir a l'acta arbitral redactada pel col·legiat Hernández Hernández.

La sanció imposada a Marcelo és la mínima per infraccions d'aquest tipus pel fet que el jugador no té precedents. A més, no s'ha tingut en compte que un cop expulsat no es va retirar als vestidors, fet que en si mateix implica una altra sanció, perquè l'àrbitre no ho va reflectir en l'acta.  

El Reial Madrid ja hi va fer al·legacions i segurament la recorrerà. En cas que el recurs no prosperi, Marcelo es perdrà el partit davant la Reial Societat a Anoeta i al Bernabéu contra el Betis.

Renovat fins al 2022

El mateix dia que s'ha fet pública la sanció, el Reial Madrid ha fet oficial l'ampliació de contracte del lateral brasiler fins al 30 de juny del 2022. Marcelo, nascut el 12 de maig de 1988, va arribar al Reial Madrid el gener del 2006, ha jugat 296 partits de Lliga com a madridista i és actualment el segon capità de l'equip.

Anar al contingut