Alexis Ruano és un dels dos jugadors de l'Alabès denunciats (Reuters)
Futbol

El Comitè d'Àrbitres denuncia dos jugadors de l'Alabès per les seves crítiques a Sánchez Martínez

Alexis Ruano va qualificar l'actuació del col·legiat murcià de "lamentable" i Raúl García va sentenciar que "a Segona era molt dolent"

Actualitzat

El Comitè d'Àrbitres ha denunciat els jugadors de l'Alabès Alexis Ruano i Raúl García per les seves declaracions posteriors al partit de lliga contra el Reial Madrid, de dissabte passat, segons ha confirmat el club vitorià.   

El defensa del conjunt basc va assegurar, en una entrevista al canal de televisió Bein Sport, que l'actuació del col·legiat Sánchez Martínez havia estat "lamentable", mentre que el lateral esquerre va comentar a la zona mixta davant els mitjans de comunicació que l'àrbitre "es va carregar el partit", i alhora va recordar les seves actuacions a Segona Divisió.
   
El Comitè d'Àrbitres, després d'analitzar aquestes afirmacions, ha decidit denunciar els dos jugadors davant el Comitè de Competició, segons ha confirmat el club vitorià, que ha anunciat que presentarà al·legacions.

"L'àrbitre ha estat lamentable, molt malament. Sempre és el mateix, contra el petit és el que passa. No podem lluitar contra això i si li passés al Madrid ni el xiularia, al cent per cent", va valorar Alexis en una entrevista oferta a la televisió. Per la seva banda, Raúl García va sentenciar que "a Segona era molt dolent" en referència a l'àrbitre del col·legi murcià

Si la denúncia segueix el seu curs, que l'òrgan disciplinari obrirà un expedient disciplinari per resoldre posteriorment l'acusació després d'analitzar la situació, tot i que el Comitè trigarà a fallar en aquest cas.

 

Anar al contingut