Espanyol

El Comitè d'Apel·lació manté els tres partits de sanció a Osvaldo per la seva expulsió a Mallorca

Mauricio Pochettino ha dirigit aquest dijous el segon entrenament consecutiu a porta tancada per preparar el partit de diumenge contra el Llevant, a Cornellà-el Prat. El tècnic ja sap que difícilment podrà comptar amb el porter Carlos Kameni, que es continua recuperant de la lesió. És a dir, Cristian Álvarez continua tenint tots els números per ser titular. Qui probablement tornarà a l'equip és Sergio García, que serà referència en atac a causa de les baixes per sanció d'Osvaldo i Luis García. Precisament, el Comitè d'Apel·lació ha mantingut el càstig de tres partits al davanter argentí per la seva expulsió al camp del Mallorca.

Actualitzat
Apel·lació manté el càstig a Osvaldo

El Comitè d'Apel·lació manté el càstig de tres partits de sanció al davanter de l'Espanyol Pablo Daniel Osvaldo i ha rebutjat, en la seva reunió, el recurs que va presentar el club blanc-i-blau. En la sentència d'Apel·lació s'assegura que la sanció per protestar al col·legiat del partit contra el Mallorca ja va ser considerada lleu, segons l'article 120 del Codi Disciplinari, i no hi ha rebaixa possible. Segons va recollir l'àrbitre en l'acta, Osvaldo li va dir "Ets un impresentable" i se'n va anar del terreny de joc aplaudint.

El partit de càstig en veure la targeta vermella per un cop de colze amb el defensa del Mallorca Crespí es manté, segons l'article 123, i el davanter es perdrà els tres pròxims partits, entre Lliga i Copa. Pochettino, tot i les baixes d'Osvaldo i Luis García, té prou recursos en atac per suplir aquestes dues absències.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut