Cristiano Ronaldo no podrà jugar al Bernabéu per sanció (EFE)
Futbol

El Comitè d'Apel·lació manté els cinc partits de sanció a Cristiano Ronaldo

El portuguès, que ha qualificat la decisió d'"exagerada i ridícula", no podrà jugar aquesta nit la tornada de la final de la Supercopa d'Espanya contra el Barça al Bernabéu

Actualitzat

El Comitè d'Apel·lació de la RFEF ha desestimat les al·legacions presentades pel Reial Madrid i ha decidit mantenir la sanció de cinc partits de suspensió a Cristiano Ronaldo. El portuguès, per tant, no podrà jugar aquesta nit la tornada de la final de la Supercopa d'Espanya contra el Barça al Bernabéu.

Zidane no disposarà de Cristiano però recupera Luka Modric, que ja ha complert la seva sanció al partit d'anada al Camp Nou. L'entrenador francès podria donar entrada d'inici a jugadors menys habituals com Nacho, Theo o Marco Asensio.

Després de fer-se pública la decisió del Comitè d'Apel·lació, Zinedine Zidane ha donat una llista de 19 convocats amb l'absència del portuguès, a més de Marcos Llorente, Borja Mayoral i Achraf, descartats per decisió tècnica.

Cristiano: "Aixó es diu persecució"

Cristiano Ronaldo ha reaccionat amb un missatge d'indignació al seu compte oficial d'Instagram i ha assegurat que es tracta d'una persecució. "És impossible quedar immune a aquesta situació... 5 partits! Em sembla exagerat i ridícul, això es diu persecució. Gràcies als meus companys i l'afició pel suport", ha escrit el portuguès, indignat pels cinc partits que estarà fora després de la seva expulsió en l'anada de la Supercopa d'Espanya. 

Anar al contingut