Luis Suárez va ser expulsat en el partit de Copa contra l'Atlètic (EFE)
Barça

El Comitè d'Apel·lació desestima el recurs del Barça contra la segona groga a Luis Suárez

El Comitè entén que "el recurs no pot prosperar tenint en compte que la seqüència videogràfica aportada no pot ser més clara" i confirma la sanció imposada per Competició. L'uruguaià es perdrà la final de la Copa del Rei

Actualitzat

El Comitè d'Apel·lació de la RFEF ha desestimat el recurs interposat pel FC Barcelona contra la segona targeta groga que Luis Suárez va veure en el partit de tornada de les semifinals de la Copa del Rei contra l'Atlètic de Madrid jugat el 7 de febrer, i manté la el partit de suspensió imposat pel Comitè de Competició.   

El davanter uruguaià va ser expulsat per doble amonestació. Segons l'acta arbitral, va veure la primera groga en el minut 86 per "fer caure un contrari en la disputa de la pilota", i la segona en el 88 per "impactar amb el braç contra un jugador adversari de forma temerària en la disputa de la pilota" .

El Barça va presentar un recurs davant del Comitè d'Apel·lació per intentar que al jugador li fos retirada la segona amonestació, però Apel·lació entén que "el recurs no pot prosperar tenint en compte que la seqüència videogràfica aportada no pot ser més clara en sentit contrari a les tesis del recurrent".   

"En efecte, el jugador sancionat impacta amb nitidesa a la cara d'un oponent elevant el seu braç esquerre i i ho aconsegueix amb el colze", afegeix Apel·lació, que precisa que "la prova, en conseqüència, enforteix la presumpció de veracitat i certesa de l'acta arbitral (article 27.3 CD) i imposa la desestimació del recurs". Per això, Apel·lació desestima el recurs formulat pel Barça i confirma l'acord impugnat.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut