Neymar, en una imatge d'arxiu (Reuters)
Barça

El comiat de Neymar del Barça provoca tota mena de reaccions en el món de l'esport

Joan Laporta, Joan Gaspart, Gary Lineker, José Mourinho o Jürgen Klopp són alguns dels que han dit la seva sobre la decisió de Neymar

Actualitzat

Des que es va saber que Neymar havia manifestat obertament la seva voluntat d'abandonar el FC Barcelona que hi ha hagut una allau de reaccions en el món de l'esport i, sobretot, de persones que per la seva trajectòria coneixen de molt a prop què representen els colors blaugrana.

L'expresident del Barça Joan Laporta ha carregat contra l'actual directiva relacionant el comiat de Neymar amb la necessitat de millorar les arques del club:

Un altre expresident del Club, Joan Gaspart, ha declarat en una entrevista a la Cadena Ser: "Ja he viscut situacions com aquesta, Neymar entrarà en el mateix capítol de la història que Figo, que estava sol i, a partir d'ara, l'acompanyarà Neymar". A més, afegeix que "altres grans jugadors com Maradona o Ronaldo, que eren millors que Neymar, van marxar del Barça perquè van venir altres clubs i van pagar la clàusula, però van marxar dignament, sense tanta comèdia. No m'ha agradat l'actitud que ha tingut amb el club, amb els socis i amb els seus companys".

L'exdavanter del Barça Gary Lineker, per la seva banda, ha fet una piulada on fa la reflexió: "Neymar, només hi ha una direcció quan deixes el FC Barcelona, que és la marxa enrere".

L'actual entrenador del Manchester United, extècnic del Reial Madrid i antic ajudant de Bobby Robson quan dirigia la banqueta del Barça, José Mourinho, ha declarat que Neymar "no és un jugador car. Cars són els jugadors que arriben a un cert nivell sense una certa qualitat. No crec que sigui el seu cas".

L'entrenador del Liverpool, Jürgen Klopp, ha reflexionat sobre les normes del "fair play" financer de la UEFA: "Em pensava que estaven fetes perquè situacions com aquesta no passessin. Són més un suggeriment que una norma real."

 

Anar al contingut