Pacquiao i Mayweather, junts en un acte promocional del combat del segle (EFE)
Pacquiao i Mayweather, junts en un acte promocional del combat del segle (EFE)
Boxa

El combat del segle, Mayweather contra Pacquiao, l'event esportiu més car de la història

El proper 2 de maig es veuran les cares les dues estrelles del quàdrilater, Floyd Mayweather contra Manny Pacquiao. Els diners que es mouran al voltant del combat superen l'All Star, la Superbowl o el Mundial de Brasil

Actualitzat

Quan els llums del MGM Arena de Las Vegas s'apaguin el 2 de maig a les 8 del vespre, hi haurà prop de 40 milions de dòlars que hauran pagat entre els 16.800 espectadors. L'entrada més barata costarà 3.640 dòlars amb visió limitada i la més cara, 65.000 dòlars, a peu de pista.

Només en entrades ja es pot considerar que aquest combat serà l'esdeveniment esportiu més car de la història. A la SuperBowl de Futbol Americà costen entre 7.000 i 12.000 dòlars, a l'All Star de l'NBA són al voltant dels 10.000 dòlars i a la final del Mundial de Brasil es va arribar a pagar 6.000 dòlars per entrada. Tot això sense tenir en compte els preus que es poden moure a la revenda.

Qui no pugui permetre's anar a l'Arena, sempre pot optar quedar-se a casa i veure'l per televisió; això sí, també haurà de passar per caixa. Les operadores de televisió que emetran el combat en "pay-per-view" estimen superar els 3 milions de dòlars. Davant d'aquestes xifres, els hotels propers estan triplicant els preus i molts dels vols que aterraran a Las Vegas per aquelles dates ja van plens.

 

 

Anar al contingut