El colombià Steven Goldstein en una imatge d'arxiu
Fórmula 1

El colombià Steven Goldstein, nou pilot provador de l'escuderia Force India

El pilot colombià, de 34 anys, ha firmat un contracte per un any i es converteix en el tercer corredor d'aquest país sud-americà que arriba a la Fórmula 1 després de Juan Pablo Montoya i Roberto José Guerrero

Actualitzat

El colombià Steven Goldstein ha anunciat a Bogotà la seva vinculació com a pilot de proves de l'escuderia Sahara Force India, amb la qual cosa es converteix en el tercer corredor d'aquest país sud-americà que arriba a la Fórmula 1 després de les experiències de Juan Pablo Montoya i Roberto José Guerrero.

El pilot colombià, de 34 anys, ha firmat un contracte per un any que entrarà en vigor a partir de l'1 d'abril i treballarà al costat de l'alemany Nico Hülkenberg i el mexicà Sergio Pérez, els dos titulars de l'escuderia.

Roberto José Guerrero va ser el pioner entre els colombians a la Fórmula 1 en competir en els anys 80 amb l'equip Ensign-Ford i Juan Pablo Montoya va destacar entre 2001 i 2006 com a pilot titular a Williams, primer, i McLaren, després.
   
Goldstein va ser campió el 2004 de la Fórmula 2000 als Estats Units amb un rècord de vuit victòries i onze podis, títol que va portar l'equip oficial d'Audi Sport Itàlia a oferir-li un lloc per competir en la Superstars 2006.

Anar al contingut