Estelades al Camp Nou
Estelades al Camp Nou
Copa del Rei

El col·lectiu Drets recorda abans de la final de Copa que la bandera estelada és legal i està emparada per la llibertat d'expressió

Els juristes han enviat requeriments a la Delegació del Govern a Madrid, al Ministeri de l'Interior i a la Federació Espanyola de Futbol per impedir que es prohibeixi l'entrada d'aquesta bandera a la final de Copa

Actualitzat

El col·lectiu de juristes Drets ha volgut recordar a la Delegació del Govern a Madrid, al Ministeri de l'Interior i a la Federació Espanyola de Futbol que les estelades són legals i la seva exhibició està protegida per la llibertat d'expressió.

En un comunicat, Drets ha explicat que ha enviat requeriments a aquests organismes per evitar que es prohibeixi l'entrada d'aquestes banderes a l'estadi Vicente Calderón, on dissabte FC Barcelona i Alabès jugaran la final de Copa al FC Barcelona (el dissabte 27 de maig, en directe per TV3 a les 21:30). 

Drets manifesta que la bandera estelada és una "bandera legal, reconeguda pel Parlament, que en cap cas està prohibida per la llei que regula la presència de símbols en esdeveniments esportius". El col·lectiu recorda que tampoc és inclosa al manual de simbologia prohibida de la Comissió Antiviolència.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut