Isidre Esteve al costat del seu Mitshubishi, al Dakar (www.kh7sport.com)
Isidre Esteve al costat del seu Mitshubishi, al Dakar (www.kh7sport.com)
Dakar

El coixí intel·ligent d'Isidre Esteve supera amb èxit la difícil prova del Dakar

El pilot català ha competit al Dakar amb l'ajuda d'un coixí intel·ligent, especialment desenvolupat per ell. Esteve no ha tingut els problemes físics que va patir el 2009.

Actualitzat

Isidre Esteve ha tornat al Dakar vuit anys després de la seva última experiència, i ha aconseguit arribar al final de la cursa. Amb el seu Mitshubishi Montero adaptat a la seva condició de paraplègic, ha ocupat la posició 35 de la classificació absoluta i la quarta de la categoria T1.S.

És el segon Dakar que completa el pilot d'Oliana des de l'accident que el va deixar en una cadira de rodas, a la Baja Almanzora, el 24 de març del 2007. Va ser a l'edició del 2009, que també va completar, però a costa de patir dues úlceres que el van obligar a passar pel quiròfan i estar un any i mig inactiu. En aquesta ocasió, però, l'experiència ha estat completament diferent gràcies al coixí intel·ligent que l'ha permès estar més de 10 hores diàries al volant sense cap conseqüència física.

Esteve ha explicat a la meta de Buenos Aires que "en l'aspecte esportiu estem molt contents però, sobre tot, per l'extraordinari èxit del projecte social. La millor notícia és que la meva pell està bé, i que ha resistit sense problemes tantes hores de pilotatge. Superar aquest Dakar és el millor aval pel coixí intel·ligent". Tant satisfactòria ha estat l'experiència d'aquest Dakar que Esteve ja pensa en el següent, amb un objectiu: ser més competitius.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut