Jocs Olímpics

El COI visita Madrid per tal d'avaluar les opcions que la capital espanyola aculli els Jocs Olímpics del 2016

Setmana d'exàmens per a Madrid. El Comitè Olímpic Internacional tanca a la capital espanyola la visita a les quatre ciutats que aspiren a organitzar els Jocs Olímpics del 2016. La candidatura madrilenya ha preparat un desplegament de mitjans i personalitats, però el suport de Barack Obama converteix Chicago en la gran favorita per acollir la cita olímpica.

Actualitzat
Aquest dilluns al matí arribaven a Barajas els tretze membres de la comissió d'avaluació del COI i l'alcalde de Madrid, Alberto Ruiz-Gallardón, els rebia a la mateixa escala de l'avió. S'estaran tota la setmana analitzant la ciutat de dalt a baix. El repte no serà gens senzill. Madrid s'enfrontarà a Chicago, que ha guanyat adeptes des de l'elecció d'Obama; Tòquio, que va ser la millor candidata en l'anterior avaluació, i Rio de Janeiro, que ha decidit recórrer a formes molt suggerents per intentar convèncer els membres del COI.

De les ballarines brasileres de la setmana passada han passat, aquest dilluns, a uns nens que els han regalat uns retrats que han dibuixat. La candidatura madrilenya, que la setmana passada va presentar una de les joies de la corona, la Caixa Màgica, presumeix de tenir un 77% de les instal·lacions esportives ja construïdes, tot un rècord a tenir en compte.
Anar al contingut