Els integrants del CN Terrassa (@wpterrassa)
Els integrants del CN Terrassa (@wpterrassa)
Waterpolo

El CN Terrassa suma la seva primera victòria a la fase prèvia de la Lliga de Campions masculina de waterpolo

Els egarencs han jugat dos partits aquest divendres. Després de perdre el primer contra els grans favorits al matí, a la tarda han pogut sumar un triomf

Actualitzat

El CN Terrassa ha guanyat el Portuense portuguès per 14 a 3 en el segon partit de la fase prèvia de la Lliga de Campions masculina de waterpolo que es disputa a la ciutat bosniana de Banja Luka. Els egarencs han compensat així la derrota en el primer partit, disputat aquest mateix divendres, però al matí, davant el teòric favorit, l'OSC Budapest (5-11).

En el partit de la tarda, el Terrassa, després d'un primer quart igualat (2-2), ha trencat el matx en el segon amb un parcial de 5 a 0. En la segona meitat els portuguesos han abaixat els braços. Sergi Mora, Ricard Alarcón i Francesc Sánchez han liderat l'ofensiva catalana amb 3 gols cadascun.

El grup de 5 equips el completen el Sintez Kazan rus i el VK Banja Luka, que exerceix d'amfitrió. Els dos primers classificats passaran a disputar la Lliga de Campions. El primer lloc sembla que serà per als romanesos, mentre que el segon se'l disputaran catalans i russos.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut