Waterpolo

El CN Terrassa queda eliminat de la Champions tot i derrotar el Brescia en el partit de tornada (9-8)

Els egarencs no han pogut remuntar els quatre gols de desavantatge de l'anada, però com a premi menor es classifiquen de forma directa per als quarts de final de la LEN Euro Cup

Actualitzat
El Club Natació Terrassa no ha pogut classificar-se per a la lligueta de la Champions de waterpolo. Els egarencs, que havien de remuntar quatre gols en contra de l'anada, han guanyat contra el Brescia per un insuficient 9 a 8.

El partit, el primer de la màxima competició europea a la piscina del Terrassa, ha estat molt disputat. L'encert en atac de Bernat Sanahuja, amb 4 gols, ha mantingut l'equilibri. Els dos primers períodes han acabat amb els mateixos parcials: 3 a 3. Però en el tercer període, els italians han fet un parcial de 0 a 2 que ha esvaït el somni de classificació del Terrassa.

Els homes de Dídac Cobacho no s'han rendit i han capgirat el marcador definitiu. 3 a 0 de parcial i gol de Sergi Mora quan faltaven 4 segons per al final. Adéu a la Champions, però premi menor amb la classificació directa per als quarts de final de la LEN Euro Cup.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut