Waterpolo

El CN Terrassa agafa avantatge en els quarts de final en vèncer a domicili el Saragossa (7-10)

L'eliminatòria de quarts de final de la Divisió d'Honor masculina ha començat excel·lentment per al Club Natació Terrassa. Els egarencs s'han imposat al WP Pla-Za Saragossa per 7-10 i col·loca d'aquesta manera el 0-1 en l'eliminatòria de "play-off" que es juga al millor de tres partits.

Gràcies a una segona part excel·lent, el CN Terrassa ha deixat molt ben encarrilada l'eliminatòria de quarts de final de la Lliga. Els catalans han derrotat els aragonesos gràcies als dos últims quarts en què s'han acabat imposant per uns clars 1-3 i 1-4. A la primera part, en canvi, els homes de Nacho Lobera han dominat els diferents parcials (2-2 i 3-1) i això els ha permès arribar al descans amb avantatge. A la represa, els de Dani Nart han augmentat el ritme i han dominat a plaer fins aconseguir el definitiu 7-10. El segon partit de la sèrie es disputarà dissabte. La resta de partits dels quarts es disputaran dimecres.