Melanie Costa nedant durant la prova. (Foto: Reuters)
Natació

El CN Sant Andreu, seu de la tercera prova del circuit Mare Nostrum de natació, en directe per Esport3

El CN Sant Andreu serà l'escenari de la 3a prova del circuit Mare Nostrum. La prova disposarà d'un cartell de luxe, amb nedadors de la categoria de Florent Manadou, Nathan Adrian, Chad Le Clos, Camile Lacourt i, evidentment, els noms de casa com Jessica Vall, Marina Garcia, Rafa Muñoz, Juanmi Rando, Marc Sánchez. Mireia Belmonte és dubte després que s'hagués de retirar el passat cap de setmana a Montecarlo.

Actualitzat

Barcelona acollirà aquest cap de setmana la 3a prova del circuit Mare Nostrum. La prova es disputarà al CN Sant Andreu, i disposarà d'un cartell d'autèntic luxe: campions olímpics i mundials com Florent Manadou, Nathan Adrian, Chad Le Clos, Camile Lacourt i nedadors de casa com Jessica Vall, Marina Garcia, Rafa Muñoz, Juanmi Rando, Marc Sánchez i Melanie Costa. L'únic dubte important serà veure si Mireia Belmonte podrà participar a la prova. La badalonina es va haver de retirar el cap de setmana passat en una prova del circuit internacional a Montecarlo.

La prova es podrà seguir per Esport3, esport3.cat i per l'aplicació mòbil d'Esport3. Dissabte 14 i diumenge 15, a partir de les 15.55.

 

Anar al contingut