Waterpolo

El CN Sabadell s'imposa a l'Atlètic Barceloneta i força el tercer partit de la final de la lliga de waterpolo (13-12)

En un duel vibrant i ple d'alternatives, els vallesans han sumat un triomf bàsic per seguir tenir opcions de destronar els mariners, campions les últimes onze temporades

El títol de la Divisió d'honor masculina de waterpolo es decidirà en el tercer i definitiu partit. El CN Sadadell s'ha imposat a l'Atlètic Barceloneta per 13 a 12 i ha igualat la final a una victòria. En un duel vibrant i ple d'alternatives, els vallesans han sumat un triomf bàsic per seguir tenint opcions de destronar el campió de lliga de les últimes 11 temporades.

Cap dels dos equips ha pogut agafar un avantatge important en el marcador i al descans s'ha arribat amb empat a cinc. En la represa, l'Atlètic Barceloneta ha agafat la iniciativa gràcies a l'efectivitat de Marc Minguell però el Sabadell ha tornat a reaccionar.

En un últim quart molt emocionat, els locals han tingut més encert en els moments decisius i s'han acabat emportant una victòria molt celebrada per l'afició local, que ha omplert de gom a gom la piscina de Can Llong. Sergi Cabanas, amb quatre gols, i Borja Fenoy, amb tres, han liderat el treballat triomf del conjunt del "Chava" Gómexz, que ha pogut forçar el tercer partit que es disputarà aquest dissabte al migdia a la piscina de Sant Sebastià.